Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، فریدون همتی در دیدار با والی مسندم عمان ادامه داد: با توجه به همسایگی این دو استان علاقه‌مندیم رابطه تجاری و اقتصادی بیشتری بین استان‌های هرمزگان و مسندم وجود داشته باشد.   

استاندار هرمزگان انجام سرمایه‌گذاری‌های مشترک با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تجارت و صادرات کالا را دیگر فرصت برای توسعه روابط دو استان دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همتی همچنین خواستار توسعه خط کشتیرانی و حمل‌ونقل دریایی و تقویت ارتباطات گردشگری بین دو استان شد.  

وی گفت: راه‌اندازی بازارچه‌های دائمی در شهر خصب استان مسندم و تبادل کالا بین بازارچه‌های محلی خصب و ملوانی استان هرمزگان می‌تواند گام مهمی برای همکاری بین دو استان باشد.  

سعید الحارسی، والی مسندم نیز در این دیدار ضمن تشکر از پیشنهادات استاندار هرمزگان از وی برای سفر به استان مسندم و شهر خصب دعوت کرد تا مباحث موردتوافق و راهکارهای توسعه همکاری میان دو استان هرمزگان و مسندم عمان مورد پیگیری قرار گیرد.  

کد خبر 468832 برچسب‌ها اقتصاد ایران و عمان استان هرمزگان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اقتصاد ایران و عمان استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۶۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎؛ لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

دیگر خبرها

  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان
  • تحولات غزه و روابط دوجانبه محور رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان